GradUrednički izbor

PRITUŽBE NA DIREKTORA DOMOUPRAVE Gradonačelnik: Žale se jer moraju doći na posao! Mislio sam da se netko šali!

mato frankovic

Mislio sam da se netko šali kad sam pročitao e-mail u kojem se neimenovane osobe žale na direktora Domouprave. Ne mogu vjerovati da se neki zaposlenik žali kad mu direktor kaže da mora doći na posao. I ne samo to, nego ih direktor upozorava da se moraju javiti ako pođu s posla. Pa čekajte, što je to? – riječi su kojima je gradonačelnik Mato Franković prokomentirao e-mail, poslan njemu i nekim medijima, u kojem se zaposlenici ove gradske tvrtke anonimno žale na Pera Milkovića.
-Direktor ih poziva da na vrijeme dolaze na posao, poziva ih da ne odlaze s posla kad im padne napamet i poziva ih, zamislite, da kada odlaze na godišnji odmor svoj posao predaju nekome drugome kako stranke ne bi čekale. I na to se netko žali! Meni je zastrašujuća činjenica da je prije nekad Domouprava radila sa strankama do podne. A njena isključiva i jedina funkcija jest biti na raspolaganju predstavnicima stanara, od kojih ubire novce i da rješava njihova tekuća pitanja, a onda rade do podne. A što rade od podne do tri? Ništa! – rekao je dalje gradonačelnik.
Dao je punu podršku direktoru ove tvrtke Peru Milkoviću koji je ‘odlučio uvesti reda i Domoupravu okrenuti ka korisnicima’.
-Nisam znao da postoji takva situacija: Pošao sam ja s posla, pa ću doći sutra možda, a ako ne dođem, eto nisam došao… Mora biti reda – naglasio je dalje Franković te istaknuo kako ti djelatnici dobivaju plaće od svih onih koji plaćaju Domoupravu.
-Očekujemo od njih da rade non stop, a ne do podne. Od njih očekujemo uslugu, jer to plaćamo. Ako nam neće dati uslugu, imaju drugi koji iste poslove obavljaju – zaključio je te još jednom dodao: I dalje mislim da se radi o nekoj šali.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

ZBOG REGATE Pogledajte koja će parkirna mjesta biti onemogućena u Ulici Ivana pl. Zajca

Dulist

Zbog radova na vodovodu dio grada sutra bez vode

Dulist

Međunarodna konferencija „Svjetska baština – planiranje i upravljanje“ u Dubrovniku

Dulist