DuList IN

PRIMANJE KOD NAČELNIKA Pohvale mažoretkama za uspjehe i promociju Župe dubrovačke

Nardelli Mazoretke

Načelnik Silvio Nardelli primio je Mažoretke Župe dubrovačke povodom odličnih rezultata koje su osvojile na 27. Državnom prvenstvu mažoretkinja u Varaždinu koji je ugostio više od tisuću mažoretkinja iz četrdesetak timova iz dvadesetak hrvatskih gradova i općina.

– Posebno je čestitao seniorkama koje su nastupile u solu, duu i skupno u koreografiji. Na čelu s predvodnicom Lanom Glavinić seniorke Lara Herceg, Viktorija Herceg, Petra Radić, Katarina Perović, Kristina Kristović, Leonarda Lazarević, Ani Žitnik i Lucija Klis su se sa svojim uspjesima na državnom natjecanju plasirale na europsko prvenstvo koje će se uskoro održati u Beogradu – napisali su iz općine Župe dubrovačke.

Posebna zahvala na ostvarenim rezultatima, medaljama i svemu što Mažoretkinje Župe dubrovačke predstavljaju išla je voditeljici Marijeti Klis koja ulaže veliki trud u kvalitetu rada, a samim tim i promociju mažoretkinja i Župe dubrovačke.

Temeljem dobrih rezultata i promocije naše Općine je načelnik svaku od devet medalja koje su se plasirale na europsko prvenstvo pojedinačno nagradio simboličnom nagradom, a udruzi Mažoretkinja dodijeljena je potpora za realizaciju sudjelovanja na europskom prvenstvu u Beogradu.

Nakon prijema kod načelnika mažoretkinje su spontano zaplesale na trgu ispred Općine na veliko veselje djece iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka kao i prolaznika koji su se zaustavili i uživali u nastupu.

– Općina Župa dubrovačka Mažoretkinjama Župe dubrovačke želi puno sreće i uspjeha na nadolazećem europskom prvenstvu – zaključili su.

 

Pročitajte još

[FOTO] Ana Rucner s Dubrovčanima pozdravila izlazak prvog ljetnog sunca!

Dulist

SVI U LAZARETE Otvoren prvi Burger festival u gradu!

Dulist

RASPLESANA MONTA! Kraj školske godine slave uz hit Baby Lasagne

Dulist