Politika

[PRIJENOS] S DuListom pratite novu sjednicu Gradskog vijeća

U 10 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika započet će 34. sjednica Gradskog vijeća s nizom točaka koje će zacijelo izazvati burne i dugotrajne rasprave. Na dnevnom redu tako je za sada ukupno 37 točaka, a jedna od najvažnijih svakako je Prijedlog proračuna Grada Dubrovnika za 2021. godinu s projekcijama za 2022. i 2023. godinu. Dodajmo i kako je gradonačelnik Mato Franković proračun predstavio na konferenciji za medije proteklog utorka te će on biti ‘težak’ 579 milijuna kuna.

Pred vijećnicima će se naći i izvješće o radu gradonačelnika Grada Dubrovnika u razdoblju od 1. siječnja 2020. do 30. lipnja 2020. Vijećnici će raspravljati i o Prijedlogu odluke o dopuni odluke o komunalnom doprinosu, dopunit će se i odluka o reklamiranju na području Grada. Vijećnici će odlučivati i o davanju jamstva za zaduživanje Hotelu Gruž. Na ovoj sjednici donijet će se i odluka o novom ravnatelju Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Prijenos uživo pratite na DuListu, a mi ćemo, kao i uvijek, izdvajati najzanimljivije dijelove rasprave.

 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA IZ LISINSKOG] Plenković: Tuđmanova politička ostavština je sve što danas živimo

Dulist

Vlahu Kljunku novi mandat na čelu Linđa

Dulist

Franković gorljivo brani Vlahušića: Imao je sjajnih ideja. Ima ih i danas!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija