Politika

Pero Brbora novi je gradski vijećnik DDS-a

Pero Brbora, neizabrani kandidat s liste Dubrovačkog demokratskog sabora, novi je gradski vijećnik ove stranke. Do promjene u klupama DDS-a došlo je nakon što je vijećnik Matko Munitić, odlukom stranke razriješen dužnosti gradskog vijećnika, a nakon što je u Vijećnicu došao s maskom HOS-a. 

-Duboko poštujući HOS i sve žrtve koje su njegovi članovi ugradili u samostalnu i slobodnu Hrvatsku, sjednice Gradskog vijeća nisu mjesto gdje treba isticati simbole i pozdrave totalitarnog i fašističkog režima NDH. DDS je stranka centra, i lijevog i desnog, i takva će ostati. Stranka će se uvijek ograditi od ekstremizma, bio lijevi ili desni, bez obzira koga je promovirao. Gradska vijećnica je arena političkog pluralizma, ali nije, ne može i ne smije biti mjesto za promociju nezakonitih simbola. Predsjedništvo je prihvatilo zamolbu gosp. Munitića, koji je mandat stavio u mirovanje i razriješilo ga dužnosti gradskog vijećnika. Stranka je predložila novog vijećnika u Gradsko vijeće – istaknuli su prilikom razrješenja Munitića iz DDS-a. 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA IZ LISINSKOG] Plenković: Tuđmanova politička ostavština je sve što danas živimo

Dulist

Vlahu Kljunku novi mandat na čelu Linđa

Dulist

Franković gorljivo brani Vlahušića: Imao je sjajnih ideja. Ima ih i danas!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija