DuList IN

PRIJAVITE SE Traže se najbolje obrađene i uređene konavoske baštine!

Udruga Agroturizam bira najbolje uređene konavoske vrtove, vinograde i maslinike. Naime, riječ je o projektu ‘Gledam svoje Konavle’ u okviru kojega je raspisan javni poziv za izbor najbolje obrađenih i uređenih konavoskih baština. Izbor se provodi u tri kategorije: najuređeniji konavoski vrt, najuređeniji konavoski vinograd i najuređeniji konavoski maslinik.

-Gledam svoje Konavle je projekt Udruge Agroturizam Konavle s ciljem edukacije i podizanja svijesti lokalne zajednice o potrebi poboljšanja razine uređenja i sklada u ruralnom prostoru Konavala. Projekt se provodi u suradnji s profesorima s Agronomskog fakulteta i uz potporu Ministarstva poljoprivrede – navode iz udruge.

Iz Agroturizma Konavle pozivaju stoga konavoske domaćine da prijave svoje baštine. Natječaj je otvoren od 11. do 24. lipnja 2021. godine. Prijaviti se može putem e-mail-a (ured@agroturizam-konavle.hr), sms porukom (095 124 63 33) i putem Facebook stranice Udruge, a uz prijavu je potrebno priložiti najmanje 3 fotografije prijavljene baštine.

Nakon obilaska stručnog povjerenstva ocijene prijavljenih površina, Agroturizam Konavle će u nedjelju 27. lipnja 2021. godine organizirati proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada. Tekst javnog poziva se može pronaći na web stranici Udruge Agroturizam Konavle.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Ljetnu plesnu sezonu u Revelinu zatvaraju Andrew Meller i Dombresky!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sasvim običan jesenski dan u Cavtatu

Dulist

[FOTO] Nastavlja se snimanje filma ‘Lee’. Na setu smo ‘uhvatili’ Marion Cotillard

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija