Županija

Prijavite se na radionicu ‘Računovodstveni okviri za paušalni obrt’ u Metkoviću

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu Računovodstveni okviri za paušalni obrt koja će se održati 24. lipnja 2021. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Učilišta Mijoč (Ul. kralja Zvonimira 5, Metković).

Radionica je namijenjena svim obrtnicima koji porez na dohodak utvrđuju u paušalnom iznosu. Cilj radionice je predstaviti prava i obveze iz važećih poreznih propisa o paušalnom oporezivanju te polaznike nastojati osposobiti za samostalno vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje godišnjih izvještaja.

Na radionici će se predstaviti i mogućnost besplatnog korištenja web-alata putem kojeg će obrtnici paušalisti moći pristupiti programskom rješenju za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

Budući da je broj polaznika ograničen, moli se sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/G7PYmX15KjdYvBCN8

– e-maila: dcp@dcp.hr,

– ili telefona: 020/418-401.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Radionica se organizira u sklopu projekta Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova prijavljenog putem natječaja Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI) iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte još

USUSRET MARATONU Za ovogodišnju utrku prijavljeno 36 ekipa lađara

Dulist

Županija daje novčanu potporu za obitelji s četvero i više djece

Dulist

Značajni projekti lučke infrastrukture pri kraju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija