DuList IN

Prijavite se na Ljetnu školu brodogradnje!

Prijavite se na Ljetnu školu brodogradnje!

Ljetna škole brodogradnje će se i ove godine održati u masliniku na Lokrumu u subotu i nedjelju, 24. i 25. srpnja. Prvi dan će se održati brodomodelarska radionica, a drugi dan radionica mornarskih čvorova.

Na Ljetnu školu brodogradnje se mogu prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda. Polaznike trebaju prijaviti roditelji ili skrbnici na poveznicu.

Ljetna škola brodogradnje je otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati i sudjelovati s djecom u ljetnoj školi brodogradnje.

Program Ljetne škole brodogradnje 2021:

• Subota u 9:45 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu; 10:00 polazak s brodom na Lokrum; 10:30-12:30 radionica brodomodelarstva (Modelarski institut Nave Dumins, Društvo brodomodelara Argosy); slobodno vrijeme i kupanje po želji; povratak s brodom u stari gradski porat
• Nedjelja u 9:45 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu; 10:00 polazak s brodom na Lokrum; 10:30-12:30 radionica mornarskih čvorova (Udruga Hydro, Društvo pedagoga tehničke kulture DNŽ); slobodno vrijeme i kupanje po želji; povratak s brodom u stari gradski porat

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara Argosy, Udruge Hydro i Društva pedagoga tehničke kulture DNŽ, uz podršku Rezervata Lokrum i Hrvatskog saveza brodomaketara.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović