Kultura

PRIJAVITE SE NA ‘LIKOVNICU’ Kreativne radionice u Udruzi mladih Orlando

Udruga mladih Orlando priprema ciklus edukativno – kreativnih likovnih radionica naziva Likovnica koje će osmisliti i kreirati umjetnici i likovni pedagozi.

Ideja je upoznati polaznike s raznim likovnim tehnikama i vještinama za vrijeme druženja uz glazbu.

Prva radionica održat će se 24. i 25. studenog, a namijenjena je mladima i svima onima koji se tako osjećaju. Tema je slikanje glazbe, a vodit će je akademska umjetnica Miranda Rako Kuzmanić.

Radionice su besplatne i molimo sve zainteresirane da nam se jave na e-mail: udruga.orlando@gmail.com ili preko službene Facebook stranice: Udruga mladih Orlando jer je broj mjesta, njih 15, ograničen. Radionica će trajati od 10 do 12 sati, a sav materijal je osiguran.

Biografija:
Miranda Rako Kuzmanić, rođena je u Splitu gdje je i završila Likovnu akademiju. Od 1996. je zaposlena u Dubrovniku kao profesorica likovne kulture u OŠ Lapad. Članica je HDLU-a Dubrovnik. Izlagala je na brojnim samostalnim i grupnim izložbama.

Pročitajte još

‘VRIJEDNE MUZEJSKE ZBIRKE’ Dan pobjede obilježen i virtualnom izložbom ‘Dani ponosa 1991. – 1995.’ ispred Luže

Dulist

72. IGRE Jutro u Kabogi uz dječje priče Sanje Polak

Dulist

PUBLIKA IH ISPRATILA OVACIJAMA Dubrovački sastav kvARTet debitirao na Igrama u Dvoru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija