Kultura

Prijavite se na besplatnu radionicu slikanja u Florinom đardinu

Besplatna radionica slikanja održat će se  u subotu 8. listopada od 11 do 14 sati u đardinu Florina doma pod vodstvom akademske slikarice Ivane Miloglav.

Prvenstveni cilj je u Galeriju Flora privući likovno zainteresirane mlade, odrasle i starije osobe i ponuditi im dodatne sadržaje koji su vezani uz likovnost i vizualnu kulturu, te im pružiti mjesto gdje uz stručno vodstvo, osim razvijanja kreativnosti mogu stjecati i praktična znanja. Sudionici će odabrati motiv po želji iz Florina đardina te ga zabilježiti akrilom, akvarelom ili pastelama na papiru. Slikanje u Florinom đardinu osmišljeno je kao događaj u kojem bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u plain-air slikanju uz međusobno upoznavanje te razmjenu iskustava. Poštivajući Florinu oporuku, a s željom da se prostor što bolje iskoristi te na ovaj način upozna širu javnost sa njezinom ostavštinom te educira zainteresirane u specifičnoj likovnoj aktivnosti osmišljena je radionica slikanja za mlade, odrasle i starije osobe.

-Prijaviti se možete na e-mail adresu art@dubrovnik.town ili na broj mobitela 0917831110. Broj sudionika je ograničen, pa požurite s prijavom – navodi se u pozivu.

Pročitajte još

ANDRIJA IVANČAN ‘Naše ambicije su velike i ne krijemo ih – želimo biti najbolji ansambl u Hrvatskoj!’

Mia Njavro Banić

‘Lamento i Boogie’, skladba Gordana Tudora posvećena DSO-u i maestru Hutu

Dulist

POSVETA VELIKOM PULITIKI Otvorena dokumentarna izložba ‘Nije on kriv, on je slikar!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija