Zanimljivosti

PRIJAVITE SE Ciklus radionica za roditelje ‘Rastimo zajedno’

Ciklus radionica za roditelje ‘Rastimo zajedno’ počinje 16. siječnja 2019. godine.

Glavni je cilj programa stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojemu roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima: razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, prepoznaju načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Na radionicama sudjeluje 8-12 roditelja, a koriste se različiti oblici rada, ovisno o cilju i sadržaju pojedine aktivnosti. Kratka predavanja uz PPT prezentacije, vježbe i rad na različitim zadacima izmjenjuju se s razgovorom na određenu temu i razmjenom iskustva. Svaka radionica ‘začinjena’ je i ponekom igrom i/ili kratkim filmom.

-Program se sastoji od 11 radionica s 11 različitih tema, a održavat će se jednom tjedno (srijedom) u trajanju od dva sata (17 do 19 sati). O točnom mjestu održavanja će se naknadno dogovoriti sukladno mogućnostima roditelja. Voditeljice radionica su educirane odgojiteljice DV Konavle i stručna suradnica psihologinja. Roditelji zainteresirani za radionice ne moraju imati djecu upisanu u DV Konavle. Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail psihologinje tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Za dodatne informacije o Programu možete se također obratiti na navedeni e-mail ili telefonski broj – ističu iz DV Konavle.

Program je za roditelje u potpunosti besplatan. Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici.

Pročitajte još

Znate li tko je održao prvo kulturno događanje u prosincu 1991.?

Dulist

Besplatna stručna vodstva po Gradu ‘Umjetnici iz fundusa UGD u javnom prostoru’

Dulist

[FOTO/VIDEO] Vatreno se navija za Hrvatsku u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija