Aktualno

PRIJAVE U TIJEKU Pridružite se radionici u okviru Programa dunavske regije 2021-2027

Created with GIMP

U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a u suradnji s Regionalnom agencijom DUNEA, u utorak 25. listopada s početkom u 10 sati u prostorijama Studentskog doma u Dubrovniku, održat će se radionica u okviru Programa dunavske regije 2021-2027.

Cilj radionice je predstavljanje Programa transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027., kao i prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga te mogućnosti financiranja kroz programe europske teritorijalne suradnje u programskom razdoblju 2021. – 2027. Također, bit će prilike za dijalog kroz dio predviđen za pitanja i odgovore.

Registracija za radionicu biti će otvorena od 09:45 sati, a dnevni red nalazi se u priloženom dokumentu. Iz organizacije mole sve zainteresirane da potvrde svoje mjesto na radionici na e-mail lboskovic@dunea.hr, najkasnije do petka 21. listopada do 12 sati.

 

Pročitajte još

FOTO Franković upalio prvu adventsku svijeću

Dulist

‘SRCE K’O KUĆA’ Paula i Đelo Jr. Jusić napravili dokumentarac o pripadnicima ONB-a

Dulist

GRAD SE ‘ISPRSIO’ Gotovo milijun i pol kuna za Graša i osam koncerata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija