DuList IN

‘PRETUŽNA SAM’ Mihaela zbog ozljede napustila Survivor

'PRETUŽNA SAM' Mihaela zbog ozljede napustila Survivor

Dubrovkinja Mihaela Pavlović morala je zbog ozljede koljena napustiti Survivor. Rana na njenom koljenu bila je preveliko opterećenje za njezin ostanak, navode 24 sata.
-Bila si sjajna i ostavila si u ovom kratkom periodu trag snage, izdržljivosti, srčanosti – rekao joj je Mario. Mihaela nije mogla sakriti tugu zbog činjenice da je njezina Survivor avantura već završila, pa je u naletu emocija zaplakala.
– Osjećam se grozno, pretužna sam. Pokušavam ne plakati, ali mi ne ide. Ne mogu se pomiriti s tim da idem – kazala je Mihaela kroz suze.
Suze nisu potekle samo njoj, nego i nekim drugim članovima plavog tima.
– Rekla sam timu da želim ići do kraja, makar se šavovi ponovno otvorili i makar ugrozila svoje zdravlje. Kao kineziolog svjesna sam koliko to može biti loše. Bila sam spremna, kako sam pokazala na poligonu, ali jednostavno noga nije mogla više. Previše je riskantno da bih ugrozila zdravlje, a posljedice mogu biti stvarno velike – objasnila je Mihaela te svom timu poručila da se nada kako je ova njezina ozljeda najveća koja će se dogoditi u timu te da čuvaju svoje zdravlje.
Odlaskom Mihaele, plavom timu nedostajao je jedan natjecatelj, pa im se sljedeći dan prije igre pridružila nova članica – 37-godišnja profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Sanja Miočić iz Malog Lošinja.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist