Sport

PREMIER REGIONALNA LIGA Jugaši pobjedom nad Radničkim izborili treće mjesto

PREMIER REGIONALNA LIGA Jugaši pobjedom nad Radničkim izborili treće mjesto

Vaterpolisti VK Jug Adriatic osiguranja uspjeli su izboriti treće mjesto u Premier Regionalnoj ligi pobjedom nad ekipom VK Radnički Kragujevac rezultatom 18:15 (5:4, 6:1, 6:5, 1:5). Najefikasniji u redovima Jugaša bio je Stylyanos Argyropoulos s pet pogodaka, slijedi ga Maro Joković s četiri pogotka, zatim Loren Fatović, Alexandros Papanastasiou, Konstantinos Kakaris i Marko Žuvela s po dva gola i Marin Tomasović s jednim golom. Za Radnički je najviše golova dao Josip Vrlić (4), zatim Aleksa Ukropina (3), po dva gola dali su Nemanja Stanojević i Luka Pljevančić, dok su Nikita Krug, Filip Janković i Nikola Lukić dali po jedan gol.

Brončane su kolajne oko vrata Jugaša! Nadmoćno i uvjerljivo. Tako se Jug Adriatic osiguranje postavio u utakmici za treće mjesto protiv Radničkog kojeg su rezultatski ‘raznijeli’ u nepune prve dvije četvrtine susreta, piše HVS.

Jugaši koji su inače u utakmicu ušli bez Hrvoja Benića (temperatura), a kojeg je zamijenio Luka Stahor, odigrali su rezultatski identičnu prvu četvrtinu kao dan ranije protiv Jadrana. Ponovno 5:4 za Dubrovčane, samo što je nastavak bio gromovit upravo za njih. U pet minuta druge četvrtine Jugaši su postigli 5 pogodaka, niti jedan nisu primili, te su povevši 10:4 u biti jako rano odredili pobjednika. U tim trenucima je Miloš Ćuk (Radnički) zaradio treću osobnu, žuti je karton zaradio trener srpske momčadi, a u obrani Radničkog nema gdje sve i što nije puštalo. Dubrovčani su postizali golove iz kontri, peteraca, igrača više, s istim brojem igrača, šraubom, s 2 metra, s vanjskih pozicija… Rešetali su mrežu Radničkog iskusni Joković, kao i najbolji igrač dubrovačkog sastava, Grk Argyropoulos. Pokušao je trener Radničkog i s promjenom vratara Dobožanova, ali apsolutno uzalud. Pred kraj treće četvrtine zabilježili smo i najveću prednost Jugaša, plus 8 (17:9), a do kraja se igralo dosta neobvezno.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist