Zanimljivosti

Prema karti svjetskog zavodnika Hrvatice su lake

Prema karti svjetskog zavodnika Hrvatice su lake

Kontroverzni i samoprozvani "svjetski zavodnik" ili "seks turist" Daryush Valizadeh, poznat i pod imenom Roosh V, postao je relativno popularan zahvaljujući blogu na kojem možete pronaći detaljne opise njegovih seksualnih podviga diljem svijeta.

Daryush je objavio i nekoliko seksualnih vodiča koji su se očekivano našli na udaru feminističkih udruga i onih koji smatraju da njegove teorije ne drže vodu. Ipak, postoji velik broj onih koji se okupljaju na njegovom forumu i iznose vlastita iskustva.
 
Na temelju iskustva Daryusha Valizadeha i njegovih fanova, autor Nicholas Jack stvorio je kartu svijeta koja je u kratkom vremenu postala internetski hit.

Naime, karta pokazuje koliko su žene "lake" u pojedinim zemljama. Primjerice, Iran, Irak, Saudijska Arabija i Jemen pokazali su se kao najteža mjesta za potencijalne "baritelje". Španjolska, Italija, Alžir i Libija nešto su otvorenije, a Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Austrija i Švedska spadaju u "normalnu" kategoriju.

U lakoj kategoriji našao se veliki broj zemalja, između ostalog i Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Slovenija, a u vrlo lakoj kategoriji su Peru, Bolivija, Kuba i Tajland.

 

Pročitajte još

[FOTO] Pridvorska folklorna skupina zabalala u Gradišću i Beču

Dulist

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist