Grad

PREDSTAVNICA GK PILE – KONO Katarina Doršner izabrana u tijelo za provedbu Plana upravljanja

PREDSTAVNICA GK PILE - KONO Katarina Doršner izabrana u tijelo za provedbu Plana upravljanja
Katarina Doršner

Na prvoj u nizu radionica za izbor predstavnika Izvršnog odbora Upravljačke komisije Plana upravljanja, tajnim glasovanjem je za predstavnicu gradskog kotara Pile-Kono jednoglasno izabrana vijećnica Katarina Doršner.

Naime, kako javljaju iz Grada Dubrovnika, uspostava upravljačke strukture jedan je od prvih koraka provedbe Plana, a tijelo upravljanja bit će Upravljačka komisija koja se sastoji od Upravnog odbora i Izvršnog odbora. Proces izbora kandidata za Izvršni odbor iz redova gradskih kotareva vrši Zavod za obnovu Dubrovnika kao glavni koordinator za provedbu Plana upravljanja u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA.

Upravljačka komisija dužna je osigurati uvjete za očuvanje resursa baštine i za mogućnost služenja baštine javnom interesu, pri čemu ima mogućnost i obvezu savjetovanja sa stručnjacima za relevantna područja. Za svoj rad i sudjelovanje u radu Upravljačke komisije, članovi Upravnog odbora i Izvršnog odbora ne primaju naknadu.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović