Grad

PREDSTAVILI PONUDU GRADA AMERIKANCIMA Turistička zajednica grada Dubrovnika postaje jedan od 2.200 prestižnih partnera Virtuosa

PREDSTAVILI PONUDU GRADA AMERIKANCIMA Turistička zajednica grada Dubrovnika postaje jedan od 2.200 prestižnih partnera Virtuosa

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u SAD-u zajednički sudjeluju i predstavljaju hrvatsku turističku ponudu te ponudu grada Dubrovnika na jednom od najznačajnijih turističkih događanja na američkom kontinentu, Virtuoso Travel Weeku, koji okuplja predstavnike najutjecajnijih turističkih subjekata specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja.

Virtuoso Travel Week održava se od 13. do 19. kolovoza i okupio je 5000 vrhunskih profesionalaca za luksuzna putovanja, savjetnike i posrednike u organizaciji putovanja, predstavnike hotela i resorta, zrakoplovnih kompanija, kompanija za krstarenja, turističke agencije, turoperatore te turističke zajednice iz oko 100 zemalja, a održano je preko 180.000 sastanaka.

Turistička zajednica grada Dubrovnika predstavila je turističku ponudu Dubrovnika na brojnim sastancima s predstavnicima turističkih subjekata specijaliziranih za luksuzna putovanja iz SAD-a, Kanade, Latinske Amerike, Australije i Novog Zelanda te Europe.

Na sastanku s upravom Virtuosa, direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika, Miro Drašković, dogovorio je da TZ grada Dubrovnika postaje jedan od 2.200 prestižnih partnera Virtuosa. Virtuoso predstavlja mrežu najboljih američkih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna putovanja, čiji je osnovni cilj klijentima ponuditi detaljno isplanirana i nezaboravna putovanja, a koja broji više od 20.000 savjetnika širom svijeta te uključuje više od 2.200 partnera među kojima su vrhunski hoteli i odmarališta, turoperatori, avioprijevoznici, agencije.

Članstvo i marketinške aktivnosti s Virtuosom nastavak su intenzivnih promotivnih aktivnosti koje Turistička zajednica grada Dubrovnika kontinuirano provodi na američkom tržištu.

Budući da su američki turisti konstantno na drugom mjestu po broju turista u Dubrovniku, a United Airlines povezuje Dubrovnik sa SAD-om direktnim letom s Newarkom četiri puta tjedno, SAD tržište je od izuzetne važnosti za Dubrovnik te je jako bitno održavanje vidljivosti i ciljana promocija Dubrovnika kao poželjne turističke destinacije.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist