Grad

‘OVO JE SUPER!’ Mali plivači dobili su svoje diplome

Polaznici male škole plivanja ‘Plivajmo zajedno’ ovog su petka dobili diplome!

Sveukupno je projektom bilo obuhvaćeno 35 djece, a diplome ih je dobilo njih 32.
Škola plivanja organizirana je od 1. do 19. kolovoza 2022. godine uz pomoć Hrvatskog Crvenog križa kroz projekt ‘Sigurnost na vodi’ i uz potporu Grada Dubrovnika. Djeca su savladavala osnovne tehnika plivanja, upoznata su s kodovima Hrvatskog Crvenog križa o sigurnom ponašanju na vodi te su se zabavila na ‘igralištu moru’ na plažama Mandrač-Solitudo i Štikovica.
-Kad mi je mama rekla da ću ić  bio sam sretan. Zno sam plivat ko kučak, ali nisam zno ko dupin – kazao je jedan od polaznika.

-Ovo mi je bilo preprepredobro, možda bi moglo bit malo manje prenaporno – mišljenja je jedna mala plivačica koja je bojazan od ronjenja.

-Ja bi da su naši instruktori s nama cijelo ljeto – nadodao je dalje jedan od malih plivača, dodavši kako je ‘ovo super’.

-Zahvaljujemo se instruktorima i spasiocima koji su proveli obuku, te roditeljima na povjerenju koje su nam ukazali. Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik planira nastaviti s ovim projektom, a sve u cilju smanjenja i prevencija nesreća na vodi i moru – navode iz Crvenog križa Dubrovnik.

Pročitajte još

MEKIŠIĆ O NENAPLATI KARATA NA BOSANCI ‘Blato se nabacilo na vozače Libertasa, a ništa od iznesenih navoda nije točno!’

Dulist

VIĐAT ĆEMO IH NA GRADSKIM ULICAMA Predstavljeno osam novih autobusa, pomlađena flota Libertasa

Dulist

‘DIV’ NIJE IZDRŽAO Na mjestu starog posadit će se mlada sadnica hrasta plutnjaka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija