Grad

‘PA DOKLE VIŠE?!’ Ivana Mijić Vulinović: Ležaljke ne smiju biti u prvom redu do mora. Pravila se krše, a nitko ne reagira!

Dubrovačka pravnica, doktorica međunarodnog prava i novinarka Ivana Mijić Vulinović na svom je Facebook profilu podijelila svoje mišljenje o prizoru ležaljki u prvom redu do mora na plaži Mandrač. Navela je među ostalim kako je ta plaža bila ogledni primjerak po pitanju poštivanja pravila za ležaljke. Kaže kako se sva pravila krše bez da itko reagira.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

‘Pa dokle više? Uopće me ne zanima tko je ni što je ni što je par godina bio bez zarade pa sad će guz… za euro dat ako treba… Mandrač je bio ogledni primjerak po pitanju poštivanja pravila vezano za ležaljke. Ove godine – katastrofa!!!

Pa da ponovimo gradivo: ležaljke prazne ne smiju biti postavljene uopće! Prvi red do mora ležaljke ne smiju biti. Ležaljke smiju zauzeti maksimalno 1/3 plaže. Između ležaljki mora biti osiguran prolaz (ne u sredini nego između svih postavljenih ležaljki).

Apsolutno sva pravila svaki dan se krše bez da itko reagira!!! Ma da mi je znat imenom i prezimenom tko plaću prima za nadzor i sankcioniranje?! Pa taj je očito na godišnjem odmoru cijelu sezonu. Ili prima lovu u špag od ovakvih koncesionara?! Nema trećeg objašnjenja.

Ako je ovo turizam dabogda ga ne bilo baš!!! (Da ne bude zabune od turizma živimo svi i pozdravljamo ga, ali ovakvi bahati kršitelji zakona koji samo svoju guz… gledaju namirit ce ga uništit! Skupa s onima koji ovo dozvoljavaju. Jer ni turisti nisu ovdje došli da gledaju pune plaže plastike).’

Njena objava prikupila je više od pedeset komentara među kojima su: ‘Svugdje vlada divlji zapad, sve se tolerira jer eto, sezona je’; ‘Sve za kunu, kunu ni za što’…

Foto: Facebook / Ivana Mijić Vulinović

Pročitajte još

MEKIŠIĆ O NENAPLATI KARATA NA BOSANCI ‘Blato se nabacilo na vozače Libertasa, a ništa od iznesenih navoda nije točno!’

Dulist

VIĐAT ĆEMO IH NA GRADSKIM ULICAMA Predstavljeno osam novih autobusa, pomlađena flota Libertasa

Dulist

‘DIV’ NIJE IZDRŽAO Na mjestu starog posadit će se mlada sadnica hrasta plutnjaka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija