Županija

Pratite online informativno-edukativno događanje ‘EU fondovi 2021.-2027. Nove prilike’

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u Dubrovniku, 4. svibnja organizira informativno-edukativno događanje pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“. Događanje se organizira u Studentskom domu Dubrovnik u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta za svu zainteresiranu javnost.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja, koja se nakon Osijeka, Virovitice i Zadra, organiziraju u Dubrovnik, zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Prijave za online sudjelovanje zaprimaju se putem ove poveznice.

Pročitajte još

Župa dobila kilometar novog cjevovoda javne odvodnje

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Cavtat je najbolja kongresna destinacija u Europi!

Dulist

Napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku civilne zaštite

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija