Županija

Pratite online informativno-edukativno događanje ‘EU fondovi 2021.-2027. Nove prilike’

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u Dubrovniku, 4. svibnja organizira informativno-edukativno događanje pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“. Događanje se organizira u Studentskom domu Dubrovnik u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta za svu zainteresiranu javnost.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja, koja se nakon Osijeka, Virovitice i Zadra, organiziraju u Dubrovnik, zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Prijave za online sudjelovanje zaprimaju se putem ove poveznice.

Pročitajte još

Značajni projekti lučke infrastrukture pri kraju

Dulist

Najveća škola u županiji nastavlja jednosmjenski rad

Dulist

SASTANAK NA PELJEŠCU Vučković najavila potpore za vinare

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija