Aktualno

POZNATI ZABAVLJAČ Razvodi se Marko Pecotić Peco

POZNATI ZABAVLJAČ Razvodi se Marko Pecotić Peco

Marko Pecotić Peco, splitski pjevač i zabavljač, član Četiri tenora, bivši član klape Iskon, koji već neko vrijeme gradi svoju solo karijeru s bendom nastupajući na vjenčanjima i drugim raznim eventima pogotovo u Dubrovniku, za Slobodnu Dalmaciju priznao je da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka i da je u pitanju nova osoba i ljubav.

– Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti – otkrio je Pecotić Peco te dodao:

–  Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi… to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira što je i s druge strane to riješeno, iskreno će Pecotić Peco. Istaknuo je i kako će na svoju inicijativu pokrenuti postupak razvoda te kako s vjerom u Boga i istinu misli da bi to moglo dobro ispasti, a vrijeme će, kako kaže, pokazati je li bio u pravu.

Pecotić Peco Dubrovčanima je naveliko poznat kao izvrstan pjevač i zabavljač na brojnim dubrovačkim događajima, ali i vjenčanjima. Početkom lipnja bio je jedan od glavnih izvođača na glamuroznom vjenčanju Dubrovkinje Adriane Ćalete-Car i hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara kojima je na crkvenoj ceremoniji u crkvi sv. Ignacija izveo pjesmu Ave Maria. Pecotić Peco Dubrovčane je oduševio i na Dubrovačkoj noći s Četiri tenora, a nedavno je humanitarnim koncertom obilježio i kraj programa ‘Ljeto u Lazaretima’

 

 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist