Aktualno

Britanski list svrstao Gruž među najbolje kvartove u Europi

Britanski list The Telegraph svrstao je Gruž među najbolje kvartove u Europi, tako ga stavivši uz bok kvartovima u Amsterdamu, Berlinu ili Londonu. Naime, britanski list objavio je listu 16 ‘najcool’ kvartova u Europi, a Gruž se na toj listi našao kao jedini predstavnik Hrvatske. List tako navodi kako se Gruž nalazi svega par kilometara zapadno od dubrovačkih zidina, a navode kako je i ”idealna bazna stanica za putovanja na okolne otoke”.

-Iz tog kvarta putuju lokalni trajekti na Elafitske otoke, kao i katamarani na Mljet, Korčulu i Hvar. Ovaj dubrovački kvart koji se razvija također je dom i TUP-u, bivšoj tvornici u kojoj se sada održavaju koncerti, studija za snimanje, radionice i satovi yoge, dok se u prostorijama pokraj nalazi Muzej crvene povijesti koji pruža uvid u jugoslavenski način života i dizajna, dodaje list.  Kao još jedan plus navodi se i placa u Gružu, prenosi Večernjilist.  

Pročitajte još

‘SRCE K’O KUĆA’ Paula i Đelo Jr. Jusić napravili dokumentarac o pripadnicima ONB-a

Dulist

GRAD SE ‘ISPRSIO’ Gotovo milijun i pol kuna za Graša i osam koncerata

Dulist

Tomislav Bačić novi predsjednik Strukovne grupe građevinara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija