Kultura

POZNATA GLUMAČKA IMENA ‘OtpisaNE’ stižu u Dubrovnik!

POZNATA GLUMAČKA IMENA 'OtpisaNE' stižu u Dubrovnik!

Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta? Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija u kojoj glume poznata glumačka imena – Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički. Dubrovačka publika će imati priliku pogledati predstavu ‘OtpisaNE’ u dvorani kino Sloboda u nedjelju 28. siječnja u 19 sati.

Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.

OtpisaNE će vas nasmijati do suza, ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima. Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane, a u Splitu na početku dalmatinske turneje 3 dvorane su rasprodane tjedan dana prije izvedbe.

– Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u  Dalmaciji, a s velikom radošću se dolazimo predstaviti publici u Dubrovniku. Sigurna sam da će turneja trajati godinama – istaknula je Ecija Ojdanić, dok je Ksenija Marinović istaknula kako obožava publiku u Dubrovniku jer je neposredna i otvorena, ‘odmah znaš sviđaš li im se ili ne.’

Ulaznice možete kupiti na blagajni kina Slobode u Luži te u sustavu online prodaje Croatia tickets.

Pročitajte još

[FOTO] Pogledate tko je sve uživao na tratamentu nakon ‘Umišljenog bolesnika’

Dulist

‘UMIŠLJENI BOLESNIK’ U KMD-u izveden posljednji premijerni naslov sezone

Dulist

KONCERT U CRKVI MALE BRAĆE Obilježeno 220 godina smrti Ivana Mane Jarnovića

Dulist