Grad

POZIV IZ GRADA DUBROVNIKA Hoće li Meda Franka zamijeniti Uskršnji Zeko?

Grad Dubrovnik objavljuje Poziv za dostavu pisanih prijedloga programa ‘Uskrs u Gradu’.

Pozivaju se sve ustanove, udruge i organizacije koje rade u djelokrugu kulture, športa i drugih društvenih djelatnosti, da dostave svoje pisane prijedloge programa i sugestija koje organiziraju u razdoblju od 18. do 28. ožujka 2016. godine, kako bi se uvrstili u program ‘Uskrs u Gradu’. Rok za dostavu prijedloga je do petka 7. ožujka 2016. godine – pišu iz Grada Dubrovnika.

Prijedloge je potrebno dostaviti u Pisarnicu Grada Dubrovnika s naznakom za Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more, Pred Dvorom 1 ili na e-mail: amedo@dubrovnik.hr. Prijedlozi koji pristignu nakon 7. ožujka 2016. godine neće biti razmatrani, niti uvršteni u program ‘Uskrs u Gradu’.

Tako ćemo uskoro saznati hoće li popularnog Meda na Stradunu, Franka, zamijeniti neki Zeko na Stradunu, a tko zna, možda i Mercedesi budu dekorirani kakvim veselim uskršnjim motivima!

Ovdje potražite POZIV za dostavu pisanih prijedloga.

 

Pročitajte još

Isplaćen dar za djecu samohranih nezaposlenih roditelja

Dulist

Franković: ‘Funkcija DPDS-a prijatelja je obnova spomeničke baštine, a ne politiziranje’

Dulist

Povremeno će se zatvarati promet Lapadskom obalom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija