Zanimljivosti

Poze u kojima veličina nije bitna

Poze u kojima veličina nije bitna

Za vođenje ljubavi ne trebaju vam upute, ali poneka smjernica uvijek dobro dođe, posebno ako se radi o muškarcima koji su primjerice iznad ili ispod prosječno obdareni.

 
Želite li doživjeti savršeni seksualni odnos s partnerom isprobajte jednu od ovih poza za 'velike i male' ljubavnike.
 
Najbolja poza za obdarene
Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu vrlo je važno da se oba partnera osjećaju ugodno i na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena okomito od njega, s raširenim nogama te nogama obuhvaća muškarčev torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontrolira svog muškarca.
 
Najbolja poza za ispodprosječne
S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene. Klasičan doggie style s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.
 
Najbolja poza za one koji 'žure'
Kako bi doživjela orgazam ženi je potrebno vremena, a ponekad se dogodi da partner to vrijeme nikako ne može dočekati. Poza u kojoj muškarac sjedi na rubu kreveta s nogama na podu, a žena mu sjedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prijevremena ejakulacija gotovo sigurno odgođena.
 
Foto: Shutterstock Images LLC

 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist