Sport

POVIJESNI OKRŠAJ U DUBROVNIKU Svi za Squre, svi za Karlu!

POVIJESNI OKRŠAJ U DUBROVNIKU Svi za Squre, svi za Karlu!

MNK Square večeras prvi put dočekuje Futsal Dinamo.

Dinamo u Dubrovnik stiže u najjačem mogućem sastavu te s čak četiri prvenstvene pobjede u nizu (Alumnus, Potpićan, Osijek i Murter)! Uz to, ima lijepu prednost iz prve utakmice Kupa kada je u Sutinskim Vrelima slavio nad Squareom 3:0.

Zagrebački klub predvode Goran Škorić (vratar/osvajač naslova prvaka Hrvatske 2013. godine u dresu Nacionala ), Matija Đuvlat, Matija Capar, Hrvoje Penava i Matej Horvat (četverac koji se 2014. godine okitio naslovom prvaka Hrvatske u dresu Alumnusa), Davor Kanjuh koji je trenutno najbolji strijelac Kluba, a koji je prošle sezone u dresu Nacionala osvojio Kup i prvenstvo Hrvatske)… Uz sve navedene iskusne igrače strateg Dinama je Mićo Martić, aktualni izbornik reprezentacije Finske!

Square je s druge strane unatoč nizu pehova (ozljeđeni su bili Stjepan Rezo, Antun Bačić i Tomislav Bevanda) prije tri dana gostovao u Zagrebu gdje je unatoč svim nedostacima razbio Alumnus 4:0.

– Pokazali smo da možemo i bez pola momčadi nadigrati jednog protivnika koji je na svom terenu igrao na pobjedu koja mu znači spas. Dokazali smo igrom da smo kvalitetniji, a upravo to moramo samo prenijeti i na utakmicu kontra Dinama. Svi jedva čekaju početak, Dinamo nas je u ovoj sezoni dva puta dobio, međutim u niti jednom od tih dvoboja nismo bili nadigrani kao što to rezultati sugeriraju. Nama je ovo dan kojeg dugo čekamo, a sve u cilju da uzvratimo Dinamu na porazima koje nam je nanio u Zagrebu. I u ovom susretu imamo niz problema s ozljedama, no mladići jedva čekaju početak pa s toga zajednički u ime svih igrača i stručnog stožera pozivam navijače: ‘Idemo, zajedno, po skalp Dinama!’ – rekao je vidno uzbuđeni Marinko Mavrović koji je u ime svih igrača obećao borbu do posljednje kapi znoja…

Upravo je to odlika koju krasi MNK Square – dubrovačka mladost koja je u najvažnijim trenucima – najbolja! Večeras Squareu za ‘skalp’ zagrebačkog Dinama treba najveću podršku do sada! Upravo zbog Squareove mladosti dođite večeras u Gospino polje na povijesni okršaj Squarea i Dinama!

Ulaz dvorane Gospino polje otvara se već od 18.30 sati kao i blagajna na kojoj se još uvijek mogu kupiti ulaznice za ovaj povijesni okršaj Squarea i Dinama! Sav čisti prihod od prodanih ulaznica biti će uplaćen za liječenje naše mlade sugrađanke Karle Sentić.

Vrijedi istaknuti da su iz Squarea za ovaj povijesni okršaj posebno pripremili najavu utakmice, a za atmosferu tijekom cijele utakmice biti će zaslužan DJ Žarak. U poluvremenu utakmice očekuje nas malonogometni dvoboj Škole nogometa Hladnica i Župa dubrovačka (2008. godište) koji su nedavno igrali završnicu Zimske lige!

MNK Square

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist