DuList IN

RAMBO AMADEUS I URBAN & 4 Potvrđena dva koncerta u Parku Orsula!

RAMBO AMADEUS I URBAN & 4 Potvrđena dva koncerta u Parku Orsula!

Javna ustanova Rezervat Lokrum i Park Orsula, ove godine će zajedničkim snagama upriličiti dva koncerta kako bi se održala tradicija nastupanja na najljepšoj dubrovačkoj ljetnoj pozornici.Prvi će se održati koncert Ramba Amadeusa i njegovog pratećeg benda Five Winnetous 18. kolovoza, a 26. kolovoza nastupiti će Urban & 4.Oba koncerta počinju u 22 sata.

Suradnja koja započinje upravo produkcijom ovih dvaju koncerata ima za cilj stvoriti dugoročno održiv model upravljanja, održavanja, korištenja i daljnega razvoja projekta Park Orsula, javnog gradskog parka – ljetne pozornice. Za sljedeću sezonu u planu je priprema natječaja za organizaciju cjelokupnog festivala uz javni poziv za dostavljanje programa.

Za odlazak na koncerte Ramba i Urbana kao i za povratak s koncerata u Grad, biti će organiziran autobusni prijevoz publike na liniji: Kolodvor – Grawe – Ina pod dubom – Žičara – Vidikovac. Polasci s kolodvora: 20:30h, 21:00h, 21:30h. Povratak s vidikovca po završetku koncerata.

Prijevoz u oba smjera uključen je u cijenu ulaznice.

Ulaznice se za sada po cijeni od 120 kn mogu nabaviti u info centru Luža (kino Sloboda) i na ostalim pretprodajnim mjestima rezervata Lokrum.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist