Grad

POTPUNA BLOKADA U subotu ne možete ni ući ni izaći iz Grada!

Ususret nadolazećem Susretu hrvatske katoličke mladeži, Grad Dubrovnik će od 6 do 22 sata postati pješačka zona. To znači, ako radite to jutro u gradu ili iz grada idete u u Župu ili prema Slanom morate doći u Dubrovnik prije šest ujutro!

Sukladno donesenoj Odluci, ovim putem još jednom građanima želimo naglasiti da će u subotu 26. travnja, u vremenu od 6 do 22 sata, u Gradu Dubrovniku, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. Dalmatinske brigade sa državnom cestom D8 kao i na cesti Komolac – Sustjepan .

Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

Savjetujemo vozače sa posebnom dozvolom za prometovanje da u vrijeme zabrane izbjegavaju ulice Zagrebačka, Andrije Hebranga, Pera Bakića i Obalu pape Ivana Pavla II.

Za potrebe parkiranja većeg broja autobusa, iz policije mole građane da u petak 25.travnja do 16 sati uklone svoja vozila sa slijedećih ulica i parkirališta:

Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka)

Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka)

Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok – hotel Belvedere)

Obala pape Ivana Pavla II. (sjeverna i južna parkirališna traka od hotela Petka do kružnog toka kao i na prostoru ispred Ljekarne Gruž i crkve Sv. Križa)

dio parkirališta Opće bolnice Dubrovnik, tj. parkiralište ispred Zavoda za javno zdravstvo kao i dio glavnog parkirališnog prostora ispred Opće bolnice Dubrovnik

Zabrana parkiranja traje do popodnevnih sati u nedjelju, 27.travnja. Vozila koja građani ne uklone bit će premještena „paukom“.

Iz policije mole građane da u vrijeme trajanja Susreta poštuju privremenu regulaciju prometa i da se pridržavaju uputa policijskih službenika na terenu te ih se poziva na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj Susret hrvatske katoličke mladeži protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

Pročitajte još

Kreće izgradnja igrališta na Šipanu

Dulist

ZIMSKI FESTIVAL – KONCERTI, DJED MRAZ, BESPLATAN BUS… Tepšić: Čolić je jamstvo dobrog ‘bookinga’

Dulist

NIKOLINA SOKO SE OPROSTILA OD LAPADSKE ŠKOLE ‘Čuvat ću uspomene koje sam stvorila za cijeli život’

Dulist