Aktualno

POSTANITE DIO UDRUGE ‘TATA JE TATA’ Dragi svi – učlani se i ti!

tata je tata001

Ukoliko želite biti dio humanitarne udruge ‘Tata je tata’ i s njima činiti dobra djela imamo sjajnu vijest za vas! Ovog vikenda, naime, kreće akcija učlanjenja u ovu udrugu.
-Član može postati svatko punoljetan tko je već tata, djede, nono ili će mòžda jednoga dana postati tata. Svi ste dobrodošli – pozivaju Tate uz napomenu kako će se akcija učlanjenje održati ovog petka, 12. svibnja od 16 do 20 sati te u subotu, 13. svibnja od 10 do 16 sat ispred dvorane u Gospinom polju ( ili u dvorani u slučaju lošeg vremena).
-Godišnja članarina iznosi 30 eura koja će ići u fond za pomoć obitelji s djecom. Ova akcija ujedno obuhvaća i pomoć za tri obitelji koje su se našle u zaista teškom i nezavidnom položaju, a koje trebaju vas i nas da im pomognemo čim prije. Trebaju pomoć zbog teške ekonomske situacije u kojoj su se našli i zbog velikih troškova neophodnog liječenja, tako da ujedno možete donirati za ove obitelji, euro, dva, dvadeset nebitno je (kutija s donacijama će biti na stolu ispred dvorane) ili uplatom na račun (u opisu napišite – za obitelji u potrebi). Riječ je o obiteljima s ukupno jedanaestoro djece koje su se našle u zaista teškoj životnoj situaciji, a koju zbog digniteta obitelji kao i uvijek, nećemo navoditi. Zato smo tu da ih zajedno podignemo. Da im pomognemo dobrim djelom. Plemenitim. Ljudskim. Da im pružimo ruku. Jer nas zaista trebaju – pozivaju dubrovački humanitarci.
Napominju i da ukoliko niste u mogućnosti doći, a želite postati član ili donirati za ove obitelji, možete uplatiti na račun udruge Hrvatske poštanske banke HR8823900011101366357 ( naziv klijenta: HUMANITARNA UDRUGA TATA JE TATA DUBROVNIK i pri tome napišite – za članarinu. U tom slučaju trebate im se javiti na mail radi vaših podataka koje trebaju tatajetata.dubrovnik@gmail.com (pošaljite Vaše ime, prezime, datum rođenja, adresu, OIB i broj mobitela) ili ako uplaćujete samo donaciju za obitelji u potrebi, bez da se učlanjujete u tom slučaju dovoljna je samo uplata s vašim imenom i prezimenom.
Hvala vam, vidimo se i družimo ovaj vikend u Gospinom polju dragi ljudi! – zaključuju iz udruge Tata je tata.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist