DuList IN

Poslušajte pjesmu ‘Jesmo li sami?’ dubrovačke kantautorice Darie Korić

Poslušajte pjesmu 'Jesmo li sami?' dubrovačke kantautorice Darie Korić

Dubrovačka kantautorica Daria Korić objavila je drugi samostalni singl.
‘Jesmo li sami?’ je osobit pop rock singl, glazbu i tekst potpisuje Daria Korić, dok prateći glazbeni spot dolazi iz radionice Ire & Johna, riječkog kreativnog dvojca koji zbog svojih posebnih umjetničkih pogleda stvara impresivne videospotove.
Kako sama Daria kaže povodom objave singla: ‘Iako pjesma zvuči kao da se netko treći upleo u odnos, taj treći zapravo je strah. Ovo je pjesma o prihvaćanju sebe i ljubavi prema sebi s kojom se borim cijeli svoj život… Ovo je i pjesma o ljubavnom odnosu dvoje ljudi čija ljubav nestaje. Voljela bih da svatko pronađe svoje značenje i da se publika poveže s njom!’
Pobjedu u obračunu sa svojim strahovima Daria je odnijela još prošle godine kada je napravila iskorak u glazbene vode i objavila svoj debitantski singl ‘Ne brini’. Sva glazba koju stvara temelji se na njenom osobnom iskustvu, ona je pogled na lekcije koje uči o samoprihvaćanju i emocionalnom sazrijevanju.
Nova godina je nedvojbeno ohrabrujuća za ovu kantautoricu koja s producentom Rejhanom Okanovićem, ujedno i aranžerom, nastavlja stvarati pjesme o svojim unutarnjim borbama.
-Daria kao autorica je poput djeteta u tijelu odrasle osobe. Fenomenalno mi je da zrela i realizirana žena ima izrazito nježan, autentičan, blago utopijski pogled na glazbu i njeno stvaranje. Mislim da je to njena najveća snaga – govori Rejhan Okanović o svojoj suradnji s kantautoricom.
Korić ne bježi od svoje introvertirane melankolije. Poetski stihovi, prkosna iskrenost i odvažno istraživanje svojih ponašajnih obrazaca oslikavaju njen novi glazbeni uradak koji dolazi kao idealan melem i za umjetnika i za slušatelja sa svojim utješnim mislima, načinom da se čovjek bolje upozna, da ojača, uspije i dohvati puninu svoga identiteta.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist