DuList IN

‘CVRČAK I MRAVICA’ Naš prvi cjelovečernji animirani film u dva tjedna vidjelo više od 20 tisuća gledatelja

'CVRČAK I MRAVICA' Naš prvi cjelovečernji animirani film u dva tjedna vidjelo više od 20 tisuća gledatelja

‘Cvrčak i mravica’ na repertoaru je u kinima od 5. siječnja, a u prva dva tjedna prikazivanja film je pogledalo 20.286 gledatelja. Osim redovnih projekcija, organizirane su i svečane projekcije u riječkoj Dječjoj kući i u pulskom Kinu Valli, a u planu je i gostovanje glumaca filma u Kinu Samobor.

S obzirom da je film dobio preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske za uvrštenje u nastavni program, iskazan je i velik interes škola za posjet kinima.

Na svim streaming servisima u izdanju Aquarius Recordsa objavljene su originalne pjesme iz filma koje potpisuje Coco Mosquito, a objavljen je video spot za glavnu pjesmu ‘Pjevati možeš i ti’, koju izvodi glumica Tara Thaller.

Podsjetimo, ‘Cvrčak i mravica’ je prvi hrvatski cjelovečernji animirani film stvaran 3D tehnologijom. U plemenitoj priči o toleranciji i suživotu cvrčaka i mrava inspiriranoj Ezopovom basnom, svojim glasovima likove su oživjeli poznati glumci i pjevači Tara Thaller, Marko Petrić, Filip Vidović Jadranka Krajina, Katarina Madirazza, Dušan Bućan, Dražen Čuček, Damir Martinović Mrle, Luka Petrušić, Domagoj Janković, Ivan Đuričić i Mladen Vasary.

Pročitajte još

[VIDEO] JURICA POPOVIĆ – HARMONIJA Matija Vuica objavila singl nedavno preminulog glazbenika

Dulist

Käärijä pohvalio Baby Lasagnu: ‘Obožavam ovu ludu hrvatsku pjesmu’

Dulist

‘TO JE NEPRIMJERENO’ Jeleni Perčin zamjeraju što je ovo dopustila maloljetnoj kćeri

Dulist