DuList IN

Poslušajte kako Emir Hot i Giuliano zvuče u rock baladi ‘Naš svijet’

Poslušajte kako Emir Hot i Giuliano zvuče u rock baladi 'Naš svijet'

Rock balada ‘Naš svijet iznjedrila je suradnju hrvatskog pjevača Giuliana i svjetski poznatog gitarista Emira Hota, koji je prije nekoliko godina svoju londonsku adresu zamijenio dubrovačkom.
Za pjesmu ‘Naš svijet’, Emir Hot za RTL ističe kako je na prvu osjetio da pripada upravo njemu.
-Dobio sam je kao poklon zahvaljujući dragom prijatelju, autoru Semiru Seferu iz Zenice. Pjesma je nastala davno, a na prvo slušanje nisam krio oduševljenje što mi je pripala čast da joj utkam dušu posebnim zvukovima gitara. Riječ je o rock baladi, koja se može slušati u bilo koje doba dana – rekao je Hot.
Istaknuo je nadalje kako je Giuliano jedan od vrhunskih regionalnih vokala, pop zvijezda s rock pedigreom s kojim je i ranije surađivao, te se odluka za izbor pjevača nametnula sama po sebi.
-‘Naš svijet’ je po svom ambijentu i karakteristikama, zahtijevao upravo takav vokal, a Giuliano je odradio vrhunski posao. Jako sam sretan zbog ove suradnje – rekao je Hot.

-Nakon dugogodišnjeg prijateljstva i različitih svirki, odlučili smo se da tako kažem, ovjekovječiti to naše prijateljstvo pjesmom, koja se meni jako sviđa. Nadam se da će svi oni koji je poslušaju uživati, kao što sam i ja – rekao je Giuliano.
Spot potpisuje ekipa, Toni Banov, Dean Bubić i Andrija Jurčević. Tekst i glazba djelo su Semira Sefera, za produkciju i aranžman zaslužan je Darijo Marunčić.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist