Aktualno

POSLJEDICE NEVREMENA Olujni vjetar rušio stabla i podigao plastične ploče s krova

Tijekom 4. veljače olujni vjetar koji je zahvatio područje više županija uzrokovao je brojne štete, a nekoliko osoba je ozlijeđeno i medicinski zbrinuto, javlja Ravnateljstvo civilne zaštite.
Županijski centri 112 zaprimili su veliki broj dojava o posljedicama nevremena te o svim zaprimljenim dojavama obavještavali nadležne službe koje u nekim mjestima i dalje rade na otklanjanju posljedica nevremena. Većina kvarova na elektroenergetskim sustavima je otklonjena, a dio se nastavlja otklanjati danas.
Kad je riječ o našoj županiji, zbog jakog vjetra Most dr. Franja Tuđmana bio je zatvoren za promet do 00:30 sati. ŽC 112 Dubrovnik zaprimio je više dojava građana o granju i kamenju na cestama. Zaprimljena je i dojava da je vjetar podigao dvije plastične ploče s krova zgrade. O svemu su obaviještene nadležne službe.
Konavoski vatrogasci su tijekom noći imali devet intervencija pilanja srušenih stabala i uklanjanja grana.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

BUDITE NA OPREZU Ako dobijete ovakav e-mail, odmah ga izbrišite!

Dulist

CRNOGORSKI POVJESNIČAR PROF. DR. SC. BOBAN BATRIČEVIĆ Milatović je hibrid velikosrpstva i populizma!

Barbara Đurasović

PRVA OD ŠEST U Dubrovnik uplovila brza brodica hitne službe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija