Aktualno

[POSEBNA PROLJETNA PONUDA!] SVAKOG UTORKA ONLINE Čitajte tiskano izdanje DuLista prije svih!

DuList

Poštovani čitatelji, naš tjednik DuList već godinama prati sva društveno-politička, kulturna, zabavna, sportska i ostala događanja u ritmu sedmodnevne retrospektive za tiskano izdanje, ali i svakodnevnih dinamika života grada u smislu našeg portala dulist.hr.

Kako bismo vam donosili uvijek svježe informacije i pomno istražene ekskluzive, radimo ‘punom parom’ svaki dan na našem portalu, a svaka srijeda pomno je i paralelno pripremana s novim tiskanim izdanjem za savršen početak dana. Svima vama koji niste u mogućnosti kupiti tiskano izdanje svake srijede, nudimo godišnju pretplatu po ekskluzivnoj cijeni!

Kao posebna pogodnost, a ukorak s dinamikom današnjeg online vremena, je i naša nova platforma – DuList Online. Na njoj možete ekskluzivno ‘prolistati’ online izdanje, i to dan prije nego što tiskano izdanje DuLista bude dostupno na kioscima tiska u srijedu.

Pretplata za online izdanje je 34,51 euro godišnje (260 kuna), odnosno 13,27 eura (100 kuna) jeftinije od klasične pretplate. Kako izgleda naša DuList Online platforma, možete pogledati ovdje.

Za sve informacije, slobodno se obratite na e-mail: pretplata@online.dulist.hr.

DuList – vijesti sa stavom!

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist