Aktualno

[POSEBNA PROLJETNA PONUDA!] SVAKOG UTORKA ONLINE Čitajte tiskano izdanje DuLista prije svih!

Poštovani čitatelji, naš tjednik DuList već godinama prati sva društveno-politička, kulturna, zabavna, sportska i ostala događanja u ritmu sedmodnevne retrospektive za tiskano izdanje, ali i svakodnevnih dinamika života grada u smislu našeg portala dulist.hr.

Kako bismo vam donosili uvijek svježe informacije i pomno istražene ekskluzive, radimo ‘punom parom’ svaki dan na našem portalu, a svaka srijeda pomno je i paralelno pripremana s novim tiskanim izdanjem za savršen početak dana. Svima vama koji niste u mogućnosti kupiti tiskano izdanje svake srijede, nudimo godišnju pretplatu po ekskluzivnoj cijeni!

Kao posebna pogodnost, a ukorak s dinamikom današnjeg online vremena, je i naša nova platforma – DuList Online. Na njoj možete ekskluzivno ‘prolistati’ online izdanje, i to dan prije nego što tiskano izdanje DuLista bude dostupno na kioscima tiska u srijedu.

Pretplata za online izdanje je 34,51 euro godišnje (260 kuna), odnosno 13,27 eura (100 kuna) jeftinije od klasične pretplate. Kako izgleda naša DuList Online platforma, možete pogledati ovdje.

Za sve informacije, slobodno se obratite na e-mail: pretplata@online.dulist.hr.

DuList – vijesti sa stavom!

Pročitajte još

[FOTO] Tijelovska procesija ulicama Grada

Dulist

SVJETSKO VINSKO NATJECANJE Zlatna medalja za Malvasiju dubrovačku Zoro

Dulist

SPASI ŽIVOT Dođi i ti na dobrovoljno darivanje krvi!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija