Kultura

Pošaljite radove na foto salon

fotomaraton (3)

U organizaciji Fotokluba Marin Getaldić u rujnu 2012. održat će se međunarodna izložba fotografija „Dubrovnik International Photo Salon 2012“ (DIPS 2012), pod visokim pokroviteljstvom FIAP, PSA i HFS-a, međunarodne udruge za fotografske umjetnosti FIAP.

Fédération Internationale de l'Art Photographique krovna je organizacija koja okuplja nacionalne fotografske saveze iz cijelog svijeta, a pokrovitelji salona su i Udruge fotografa Amerike PSA (Photographic Society of America) te HFS Hrvatskog fotosaveza, nacionalnog strukovnog saveza fotografskih udruga.
Za ovu izložbu fotografi iz cijelog svijeta mogu do 1. srpnja poslati radove u četiri kategorije, najbolji radovi, po izboru prosudbenog povjerenstva koje čine međunarodni renomirani fotografski stručnjaci, izložiti će se u Palači Sponza u Dubrovniku u razdoblju od 17. rujna do 4. listopada 2012.

Pokroviteljstvo FIAP, PSA i HFS, kruna je dosadašnjeg rada Fotokluba Marin Getaldić te potvrda kvalitete djelovanja dubrovačkih fotoamatera budući je ovo prvo ovakvo pokroviteljstvo dodijeljeno nekoj izložbi u Hrvatskoj u 2012. Godišnje se u svijetu organizira oko stotinjak izložbi koje zadovoljavaju FIAP, PSA uvjete za dobivanje pokroviteljstva.
 

Pročitajte još

HOMMAGE NIKOLI NINU DUBČIĆU Izložba Dubrovačke udruge likovnih umjetnika ‘Igre boja’

Dulist

PREMIJERA ZA NAJMLAĐE ‘Pčelice zujalice’ u Teatru

Dulist

Na subotnjoj kavi u Umjetničkoj galeriji održano stručno vodstvo kroz izložbu ‘Vidljive’

Dulist