Kultura

Pošaljite radove na foto salon

U organizaciji Fotokluba Marin Getaldić u rujnu 2012. održat će se međunarodna izložba fotografija „Dubrovnik International Photo Salon 2012“ (DIPS 2012), pod visokim pokroviteljstvom FIAP, PSA i HFS-a, međunarodne udruge za fotografske umjetnosti FIAP.

Fédération Internationale de l'Art Photographique krovna je organizacija koja okuplja nacionalne fotografske saveze iz cijelog svijeta, a pokrovitelji salona su i Udruge fotografa Amerike PSA (Photographic Society of America) te HFS Hrvatskog fotosaveza, nacionalnog strukovnog saveza fotografskih udruga.
Za ovu izložbu fotografi iz cijelog svijeta mogu do 1. srpnja poslati radove u četiri kategorije, najbolji radovi, po izboru prosudbenog povjerenstva koje čine međunarodni renomirani fotografski stručnjaci, izložiti će se u Palači Sponza u Dubrovniku u razdoblju od 17. rujna do 4. listopada 2012.

Pokroviteljstvo FIAP, PSA i HFS, kruna je dosadašnjeg rada Fotokluba Marin Getaldić te potvrda kvalitete djelovanja dubrovačkih fotoamatera budući je ovo prvo ovakvo pokroviteljstvo dodijeljeno nekoj izložbi u Hrvatskoj u 2012. Godišnje se u svijetu organizira oko stotinjak izložbi koje zadovoljavaju FIAP, PSA uvjete za dobivanje pokroviteljstva.
 

Pročitajte još

FOTO Susret riječi sa Slavicom Stojan i Vesnom Čelebić

Dulist

[FOTO] Predstavljen program 74. Igara, očekuju nas četiri dramske premijere

Dulist

‘Na početku bijaše hrid’ Slavice Stojan, ukoričena povijest Dubrovnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija