Sport

Poraz Squarea u Vrgorcu

Poraz Squarea u Vrgorcu

Saša Subotić proglašen je večeras igračem utakmice, a kako mu i neće pripasti ta laskava titula kada je odlučio pobjednika utakmice u kojoj je naša momčad upisala poraz 6:1 (3:0). Saša Subotić postigao je čak četiri pogotka, a po jedan za visoku pobjedu ‘nebeskoplavih’ dodali su Pervan i Martinac… – pišu na stranici MNK Square.

Naime, naš klub izgubio je od HMNK Vrgorac rezultatom 6:1 (3:0).

U prvih desetak minuta utakmice podjednaka igra uz blagu prednost domaćina koji je imao nešto više prilika za vodstvo. Međutim, naša mlada momčad pokleknula je ulaskom u drugi dio prvog poluvremena.

Za sve je ‘kriv’ već spomenuti, Saša Subotić, koji je od 11. do 13. minute postigao čak tri pogotka! Nakon velikog šoka pokušali smo stabilizirati svoje redove, međutim domaćin je do kraja prvog dijela imao nekoliko prigoda za povećanje prednosti.

Već u 5. minuti nastavka Vojko Pervan pogađa za 4:0. Trener Bačić potom je zaigrao s igračem više, međutim to mu se nije isplatilo. ‘Vrgorački golgeter’ nastavio je i u drugom poluvremenu postizati pogotke, a svoj četvrti, za ukupno peti Vrgorca pogodio je u 28. minuti nakon što je s oko šest-sedam metara matirao Turuka. U 40. minuti Duško Martinac pogađa za 6:0, a u posljednjim sekundama Josip Nebergoj postavlja konačnih 6:1.

ŠEST BODOVA NAKON OSAM KOLA
Nakon osam odigranih utakmica upisali smo šest bodova te smo uoči posljednje tri utakmice prvog dijela prvenstva ostali na pretposljednjem mjestu 1. HMNL. Ostvarene su dvije pobjede i šest poraza uz gol razliku 20:32.

TRI KOLA DO KRAJA PRVOG DIJELA
U devetom i desetom kolu domaćini, a potom na put prema Zagrebu. Idući petak, 01. prosinca u Gospino polje prvo stiže šibenska Crnica, a sedam dana nakon domaćini smo MNK Albona Potpićan. U posljednjem kolu prvog dijela odlazimo u Zagreb gdje igramo protiv Alumnusa.

1 HMNL, 8. KOLO

HMNK Vrgorac – Square 6 : 1 (3:0)

Strijelci: 1:0 Subotić 11′, 2:0 Subotić 12′, 3:0 Subotić 13′, 4:0 Pervan 25′, 5:0 Subotić 28′, 6:0 Martinac 40′, 6:1 Nebergoj 40′

Dom športova Vrgorac
Gledatelja: 300
Suci: Aldin Hasić i Mario Blažin (Zagreb)

Vrgorac – Pervan, Kozarić, Grbavac, Raos, Stanković, Gašpar, Erceg, Rašić, Pear, Kraljević, Subotić, Jurjević, Martinac, Herceg

Square – Turuk, Cvjetković, Konsuo, Nebergoj, Leovski, Primić, Tikvica, Džanković, Darrer, Rezo, Kuraja, Zarač, Perić

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist