Sport

Poraz košarkaša u Prvoj muškoj ligi nakon 182 dana

Poraz košarkaša u Prvoj muškoj ligi nakon 182 dana

U trećem kolu Lige za prvaka Prve muške lige zaustavljen je pobjednički niz KK Dubrovnik od 23 utakmice. Domaćin Ribola Kaštela uvjerljivo je slavio rezultatom 71:57 (10:5, 14:7, 20:12, 15:20).

-Čestitke ekipi Kaštela, njihova zaslužena pobjeda. Stvarno su danas bili puno bolji, pogotovo što smo mi imali neke svoje male probleme. Mislim da su nas nadigrali u svim segmentima košarkaške igre, jednostavno nismo bili pravi od prve sekunde utakmice u kojoj je svaka ničija lopta bila njihova. Sam taj podatak pokazuje ogromnu želju i zalaganje domaćina i ja im od srca čestitam i želim im sve najbolje u nastavku Lige za prvaka – istaknuo je trener Dubrovnika Ivan Perinčić.

Dubrovčane je predvodio Javon Markese Levi (12 poena, 8 skokova, 10 asistencija). Dobra utakmica i kapetana Ivana Vodopije (11 poena, 5 skokova, 3 asistencije). Kristijan Šutalo 9 poena i 4 skoka.

-Jasno je da i nakon ovog kola ostajemo prva momčad Lige za prvaka (23-2). Slijede Vrijednosnice Osijek (19-6), jednak omjer kao i Ribola Kaštela – navode u priopćenju.

U sljedećem kolu dočekuju Kvarner. Taj susret igrat će se u srijedu 12. travnja u Gospinom polju!

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist