DuList INDuList PROMO

Popusti u Optici Anda!

Popusti u Optici Anda!

Veliki izbor sunčanih i dioptrijskih naočala po akcijskim cijenama te svakodnevna mogućnost stručne kontrole vida.

Splitska Optika Anda, jedan od vodećih optičkih lanaca na hrvatskom tržištu, koja je nedavno svoja vrata otvorila i u trgovačkom centru SUB City može se pohvaliti brojnim pogodnostima. Jedan od njih je i usluga kontrole dioptrije s kojom je Optika Anda zaokružila cjelokupni proces sve do kupnje dioptrijskih naočala izrađenih za individualnog korisnika.

Optika Anda pruža širok izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala renomiranih svjetskih kuća te kvalitetan servis naočala. Stručno osposobljeni djelatnici uz pomoć kompjuteriziranih strojeva za obradu naočalnih leća, renomiranog francuskog proizvođača Essilor-a, znaju odgovoriti na sve Vaše upite o naočalama.

U svakoj od poslovnica Optike Anda, pa tako i u najnovijoj u SUB centru mogu se pronaći preko 50 različitih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala među kojima su naočale sportskog stila poput brenda Oakley i tzv. ‘Street stylea’ poput svevemenskog brenda Ray Ban. Luksuzni stil naočala prevladava, tako se u novoj optici mogu kupiti: Tiffany, Miu Miu, Chopard, DG, Italia Independent… Naočale se mogu kupiti i putem Web shopa, kao i rezervirati termin očnog pregleda vida.

Požurite u Optiku Anda jer Vas do 16.11. očekuje popust od 50 % na izdvojeni asortiman sunčanih naočala i 30 % na dioptrijske naočale!

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist