Grad

Popravljena žičana ograda i vrata igrališta OŠ Mokošica

Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika putem ugovornog izvođača proveo je radove nužne sanacije žičane ograde i vrata sportskog igrališta ispred Osnovne škole Mokošica.

Radovi sanacije oštećenja i popravak vrata na ogradi igrališta provedeni su kroz program redovnog održavanja dječjih igrališta i sportskih terena na području Grada Dubrovnika.

Najnužnijem održavanju pristupilo se iz razloga jer će se projekt dogradnje OŠ Mokošica realizirati upravo na mjestu sadašnjeg vanjskog igrališta. Dogradnja će sadržavati ukupno 16 učionica, prostorije za urede i administraciju, polivalentnu prostoriju, potrebne sanitarije i tehničke prostore, te novo vanjsko ograđeno igralište tlocrtne dimenzije 26 x 14 metara.

Nadogradnjom OŠ Mokošica, podsjećaju iz Grada Dubrovnika, ostvarit će se preduvjeti za organizaciju jednosmjenske nastave u svim školama na području Grada Dubrovnika, a realizacijom dvotračne spojne ceste Tamarić, čiji je početak izgradnje je planirana u ovoj godini, riješit će se dugogodišnji problem loše cestovne komunikacije s kojim se suočavaju roditelji koji dovode djecu u vrtić i školu, ali i svi stanovnici ovog dijela Mokošice.

Pročitajte još

NE ZABORAVITE Za Festu sv. Vlaha besplatan prijevoz Libertasom

Dulist

Stigla nam je Kandelora!

Dulist

‘Nafetani’ čempresi koji su stradali u studenom prošle godine

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija