Grad

U Dubrovniku se organizira Info dan programa Interreg Italija – Hrvatska

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s Upravljačkim tijelom, Zajedničkim tajništvom Programa i Regionalnom agencijom DUNEA, 10. siječnja 2023. u Dubrovniku organizira Info dan programa Interreg Italija – Hrvatska 2021. – 2027.

Info radionica održat će se u velikoj dvorani Studentskog centra u Dubrovniku, Ulica Marka Marojice 2B s početkom u 10 sati. Radni jezik je engleski, a svrha radionice je upoznavanje potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa i pravovremene pripreme za prijavu na 1. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

Ukupna financijska alokacija za 1. Poziv iznosi 80 milijuna eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj, uz stopu sufinanciranja od 80 posto.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je za dvije vrste projekata Standard i Small scale projekte. Od 28. studenoga 2022. do 20. ožujka 2023. do 14 sati (CET) traje dostava za Standard projekte, a od 28. studenoga 2022. do 28. veljače 2023. do 14 sati (CET) traje dostava za Small-scale projekte.

Pročitajte još

U Dubrovniku u siječnju ostvareno 30 tisuća noćenja

Dulist

UOČI FESTE I DANA GRADA Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Boninovu

Dulist

NE ZABORAVITE Za Festu sv. Vlaha besplatan prijevoz Libertasom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija