Grad

U Dubrovniku se organizira Info dan programa Interreg Italija – Hrvatska

U Dubrovniku se organizira Info dan programa Interreg Italija – Hrvatska

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s Upravljačkim tijelom, Zajedničkim tajništvom Programa i Regionalnom agencijom DUNEA, 10. siječnja 2023. u Dubrovniku organizira Info dan programa Interreg Italija – Hrvatska 2021. – 2027.

Info radionica održat će se u velikoj dvorani Studentskog centra u Dubrovniku, Ulica Marka Marojice 2B s početkom u 10 sati. Radni jezik je engleski, a svrha radionice je upoznavanje potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa i pravovremene pripreme za prijavu na 1. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

Ukupna financijska alokacija za 1. Poziv iznosi 80 milijuna eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj, uz stopu sufinanciranja od 80 posto.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je za dvije vrste projekata Standard i Small scale projekte. Od 28. studenoga 2022. do 20. ožujka 2023. do 14 sati (CET) traje dostava za Standard projekte, a od 28. studenoga 2022. do 28. veljače 2023. do 14 sati (CET) traje dostava za Small-scale projekte.

Pročitajte još

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist

Može li Viktorija Knežević pronaći garsonijeru u Gružu za 300 eura?

Dulist.hr