Zanimljivosti

Pomorci u obilasku Carnival Legenda

Učenici trećih razreda Pomorsko-tehničke škole iz Dubrovnika posjetili su brod Carnival Legend. Učenici brodostrojarskog smjera u pratnji prof. Mata Bilića naglasak su imali na obilazak strojarnice i brodskih postrojenja, dok su nautičari uz pratnju prof.Antonia Koštra i prof. Antonia Lučića obilazili komandni most.

Tamo su se upoznali sa svim postupcima i pravilima prilikom plovidbe i prilikom raznih manevara, te prisustvovali pokaznoj vježbi spašavanja na moru. Također su obišli i sve zabavne, kulturne i sportske sadržaje koji su na raspolaganju putnicima na brodu.

– Posebna zahvala ide našim sugrađanima, oficirima  koji plove na brodu, Antunu Kovačiću bez kojeg ne bi mogli realizirati ovaj posjet i Mariju Pavlini, koji su bili sa učenicima i profesorima cijelo vrijeme tijekom posjete brodu – ističu mladi pomorci.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] IMPRESIVAN POTHVAT Plovput kod Molunta postavio treću od pet meteo-oceanografskih plutača

Dulist

Lapadsko srce ispraća osmaše, pročitajte emotivno pismo upućeno učenicima!

Dulist

Liječnik Žarko Vrbica sa skladbom ‘Karampana’ na ovogodišnjem Marko Polo festu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija