Grad

POMOĆ MARI MALTARIĆ I zvijezde se uključile za hrabru Dubrovkinju

POMOĆ MARI MALTARIĆ I zvijezde se uključile za hrabru Dubrovkinju

Najdraži, idemo pomoći ovoj mladoj Dubrovčanki. Ova 28-godišnja djevojka boluje od zloćudnog tumora na mozgu. Uplatimo svi koliko možemo i pomozimo joj. Sve druge bitne informacije imate na Pomoć Mari Maltarić. Dijelite fotku dalje – napisala je na svom Facebooku pjevačica Nina Badrić.

Nina nije jedina koja je odlučila na ovaj način pomoći našoj Mari. Djevojci je putem video linka poruku poslala i tenisačica Ana Konjuh, kazavši kako jedva čeka da popiju kavu!

Cijeli video pogledajte na grupi Pomoć Mari Maltarić.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine Mari je dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu, glioblastom gradus 4. Prošla je tešku operaciju pri kojoj je dio tumora uklonjen, a potom i višestruke terapije kemoterapijom i zračenjem kako bi se uklonio i ostatak tumora koji zbog položaja nije bio operabilan.

Međutim, terapije nisu dale željene rezultate te se tumor opet proširio. Zadnje vijesti su da tumor stagnira i nije se širio od kontrole iz veljače. Mare je fizički slaba pa joj je potrebna cjelodnevna skrb i njega zbog čega je po preporuci liječnika u domu za starije i nemoćne. Budući da samo smještaj u domu mjesečno iznosi 9 000 kuna, a potrebni su joj lijekovi i prirodni preparati, mole se ljudi koji su u mogućnosti da pomognu uplatom na račun njene majke Pave Gleđ 3262271477 OTP banke, IBAN HR 4824070003104822428. 

mare-maltaric

 

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist