Aktualno

Položeni vijenci u čast poginulim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskoga rata

U povodu obilježavanja Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana njezinoga zaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića kod Spomen križa na groblju Boninovo položili su vijenac u čast poginulim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskoga rata.

Vijence i svijeće za sve nedužno stradale branitelje i civile položili su župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i predsjednica Županijske skupštine Terezina Orlić, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Svim žrtvama rata u ovoj su se prigodi poklonili i predstavnici PU dubrovačko-neretvanske te članovi obitelji poginulih i članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata.
Svi prisutni zajedničkom molitvom iskazali su pijetet poginulima za vrijeme rata koji je Republici Hrvatskoj osigurao mir, neovisnost i suverenost.
Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

Nizozemac traži oca koji je radio u hotelu Bellevue ’60-ih godina. Možemo li mu pomoći?

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] FRANO ĐUROVIĆ: Kad me netko pita: ‘Odakle ste?’, uvijek ću reći – iz Dubrovnika

Mia Njavro Banić

NOVI PLOVIDBENI RED Od ponedjeljka kraći boravak na Lokrumu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija