Crna kronika

Policija u kontejneru s bananama u Opuzenu pronašla kokain

Policija u kontejneru s bananama u Opuzenu pronašla kokain

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska ove je nedjelje na području Opuzena zaplijenila nekoliko desetaka kilograma kokaina.

Kako donosi Slobodna Dalmacija, kontejner  s bananama u kojem se nalazio kokain bio je u skladištu jedne tvrtke, koja se među ostalim bavi uvozom banana iz Južne Amerike. No, iako ova dnevna novina navodi kako je riječ o 100 kilograma kokaina, doznajemo kako se ipak radi o puno manjem iznosu od nekoliko desetaka kilograma.

Riječ je o nastavku akcije, doznaje dalje Slobodna, u kojoj je koncem siječnja razbijen narkolanac u Metkoviću. Tada su uhićene četiri osobe dok je petoosumnjičeni državljanin Italije od ranije bio u pritvoru.
Tijekom današnjeg dana uhićene još tri muške osobe, iz Metkovića, Komina i Zagreba, a pretražene su kuće, poslovni prostori i gospodarski objekti, koji se dovode u vezu s mogućom preprodajom kokaina. Slobodna doznaje kako su dvojica uhićenih lučki radnici koji su ‘istovarivali’ i ‘otpremali’ kokain koji je u Ploče stigao u kontejnerskoj pošiljci banana.

Detalje će Policijska uprava dubrovačko-neretvanska iznijeti na konferenciji za medije tijekom sutrašnjeg dana.

Fotografija: Ilustracija

 

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist