Grad

POLAGANJE VIJENACA Obilježava se 32. godišnjica oslobođenja Rijeke Dubrovačke

32. godisnjica oslobodenja rijeke

Predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih kotara Komolac i Mokošica položili su cvijeće i zapalili svijeće na mjestima pogibije, posljednjim počivalištima i kod spomen obilježja poginulima u Domovinskom ratu na području Rijeke dubrovačke povodom 32. obljetnice oslobođenja i deblokade Dubrovnika,

Pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić i pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja na području gradskog kotara Komolac, dok su gradska vijećnica Olga Muratti i pročelnica Upravnog odjela za EU fondove Martina Skopljaković iskazale počast poginulima kod spomen obilježja na području gradskog kotara Mokošica.

Poslijepodnevni program u znak zahvalnosti i pijeteta za sve poginule hrvatske branitelje i civile nastavit će se u 18 sati kod Spomen obilježja na Osojniku te u 18:30 sati kod centralnog spomenika u Komolcu. Sveta misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu služit će se u 19 sati u Novoj Mokošici u Župi Svete Obitelji.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

KAZNILI IH ZBOG KORIŠTENJA PALETARA Grad sankcionirao Konzum

Dulist

LJETNE ZABAVE Glazba se vraća na ulice Grada

Dulist