Crna kronika

Pokušali ukrasti vozilo u Konavlima, uhićeni nakon sat vremena

mup policija03

U večernjim satima u petak, 15. travnja tri su nepoznate muške osobe došle u neograđeno dvorište obiteljske kuće na predjelu Konavala, gdje su obili bravu za pokretanje motora na osobnom vozilu dubrovačkih registarskih oznaka koje je bilo nezaključano i parkirano u dvorištu kuće.

Potom su vozilo odgurali na cestu, a na druga dva vozila, koja su bila parkirana u dvorištu, probušili gume kako bi ih onesposobili za vožnju.

Samo sat vremena nakon događaja, policijski službenici Postaje granične policije Gruda su intenzivnim pregledom terena pronašli dvojicu muškaraca koje su dovodili u vezu s ovim događajem, a sat vremena nakon toga i treću mušku osobu.

Nakon dovođenja u prostorije policije, nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da se radi o državljanima Kosova u dobi od 40, 31 i 29 godina koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku, nakon čega su imali namjeru otuđiti spomenuto vozilo i njime se prevesti na zapadni dio Hrvatske.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, osumnjičeni trojac je uz kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

PROMETNA NA MAGISTRALI Sudar dva vozila u blizini Rabe

Dulist

DRAMA U KONAVLIMA Muškarac zaključao 28-godišnjaka u kuću i prijetio mu smrću zbog iznude

Dulist

PROMETNA U LAPADU Jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist