Crna kronika

Pokušali ukrasti vozilo u Konavlima, uhićeni nakon sat vremena

mup policija03

U večernjim satima u petak, 15. travnja tri su nepoznate muške osobe došle u neograđeno dvorište obiteljske kuće na predjelu Konavala, gdje su obili bravu za pokretanje motora na osobnom vozilu dubrovačkih registarskih oznaka koje je bilo nezaključano i parkirano u dvorištu kuće.

Potom su vozilo odgurali na cestu, a na druga dva vozila, koja su bila parkirana u dvorištu, probušili gume kako bi ih onesposobili za vožnju.

Samo sat vremena nakon događaja, policijski službenici Postaje granične policije Gruda su intenzivnim pregledom terena pronašli dvojicu muškaraca koje su dovodili u vezu s ovim događajem, a sat vremena nakon toga i treću mušku osobu.

Nakon dovođenja u prostorije policije, nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da se radi o državljanima Kosova u dobi od 40, 31 i 29 godina koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku, nakon čega su imali namjeru otuđiti spomenuto vozilo i njime se prevesti na zapadni dio Hrvatske.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, osumnjičeni trojac je uz kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist