DuList PROMO

POKAŽI LJUBAV S DULISTOM Donosimo prijedloge za najromantičniju večeru

POKAŽI LJUBAV S DULISTOM Donosimo prijedloge za najromantičniju večeru

Stiže nam najromantičniji dan u godini. Dani do Valentinova se odbrojavaju, a poklončići kupuju i restorani rezerviraju. Kako bih svojim čitateljima skratili ove ‘slatke’ muke sastavili smo kratki popis s našim favoritima za restorane s najboljom ponudom za dane zaljubljenih ako svoju bolju polovicu odlučite izvesti negdje po gradu.

Romantika iz vrta u Urban&Veggie

Restoran Urban&Veggie već četvrtu godinu oduševljava posjetitelje svojim ukusnim veganskim i vegetarijanskim jelima. Za nadolazeće Valentinovo pobrinuli su se da svojim gostima prirede nezaboravnu večer uz poseban meni i živu muziku. U restoranu na Gruškoj rivi moće ćete uživati u pomno sastavljenom meniju od tri slijeda koji uključuje veganske rolice, popularni pad thai i rozatu, pripremljenu na Urban&Veggie način. Sve goste očekuju i promotivne cijene pića te nastup grupe Duo Lingua Franca s početkom u 19 sati. Za više informacija i rezervaciju stolova nazovite: 095 326 2568.

POKAŽI LJUBAV S DULISTOM Donosimo prijedloge za najromantičniju večeru

Sjajna atmosfera u Bistro49

Bistro49 je svoje Valentinovo produžio na 4 dana, tako se od 10. do 14. veljače mogu naći posebni meniji kreirani povodom Dana zaljubljenih. Gosti mogu birati između tri različita menija koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vege, mesni i riblji meniji od tri slijeda po pristupačnim cijenama raznovrstan su izbor za sve goste Bistra, a bogati glazbeni program i provjereno dobra atmosfera u B49 nikad nije razočarala. Za dane Valentinova pripremili su nam tri večernja nastupa. Dva dana za redom, 10. i 11. veljače nastupit će Antonio Krištofić, finalist velikih glazbenih regionalnih natjecanja, uz klavirsku i gitarsku pratnju, a na sami Dan zaljubljenih, 14. u mjesecu, dolazi poznati Zac the sax koji nastavlja oduševljavati publiku svojim natupima na saksofonu. Za više informacija i rezervacije nazovite: 020 891 038

POKAŽI LJUBAV S DULISTOM Donosimo prijedloge za najromantičniju večeru

Nepogrešiva klasika u restoranu Orsan

Za sve ljubitelje dobrih morskih jela restoran Orsan je nezaobilazan. Bilo da se radi o tartaru od brancina, ovrati ili gamborima u tempuri iz njihove posebne ponude za Valentinovo, znate da nećete biti razočarani. Dani zaljubljenih u Orsanu kao i u B49 trajat će od 10. do 14. veljače. U poznatom restoranu, tik uz more, očekuju vas pomno izabrana i pripremljena jela po promotivnim cijenama. Veliki izbor ribljih i mesnih jela uz jedinstven ugođaj restorana Orsan i živu muziku na večer Dana zaljubljenih pobrinut će se da s vašom boljom polovicom provedete taj dan kako ste najbolje mogli zamisliti. Za rezervacije u restoranu Orsan nazovite: 020 436 822.

POKAŽI LJUBAV S DULISTOM Donosimo prijedloge za najromantičniju večeru

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist