Zanimljivosti

POGODI I OSVOJI: Kome pripadaju ovi brkovi?

brkovi naslovnica 01

DuList se na poseban način pridružuje globalnoj akciji poznatijoj kao „Movember“ (Moustache November – studeni brkova), koja se tijekom mjeseca studenog provodi u cijelom svijetu s ciljem podizanja svijesti u borbi protiv raka prostate.

Naime, tijekom mjeseca studenog svake godine muškarci diljem svijeta puštaju brkove radi svijesti o zdravstvenim problemima muškaraca, posebno u borbi protiv raka prostate. Mi smo se, pak, dosjetili da Movember označimo zanimljivom nagradnom igrom za naše čitatelje.

Nudimo Vam fotografije 20 brkova poznatih Dubrovčana, a Vaš je cilj prepoznati kome pripadaju te Vaše odgovore i osobne podatke poslati na info@dulist.hr! Važno je napomenuti kako je u odgovorima bitno navesti redni broj brkova te ime i prezime osobe za koju mislite da mu pripada.

Nagradna igra trajat će do utorka, 13. studenog, kada ćemo proglasiti pobjednika, onog koji je pogodio najveći broj vlasnika brkova, kao i drugoplasiranog i trećeplasiranog u natjecanju.

Vrijedne nagrade koje Vam dijelimo su:
Prva nagrada – godišnja pretplata na tjednik duList
Druga nagrada – polugodišnja pretplata na tjednik duList
Treća nagrada – tromjesečna pretplata na tjednik duList

Podsjetimo, rak prostate je najčešća zlućudna bolest kod muškaraca, a ako se rak prostate otkrije u ranom stadiju, postotak izliječenja doseže 98 posto. Stoga Vas pozivamo da sudjelujete u našoj nagradnoj igri kako bismo zajedno podigli svijest u društvu o značaju ranog otkrivanja raka prostate.

Googlajte, vrtite fotografije u našim fotogalerijama, prisjetite se tko su naši poznati brkati Dubrovčani i šaljite nam odgovore!

Pročitajte još

NA ŠIPANU Treća međunarodna radionica o očuvanju kulturne i prirodne baštine

Dulist

[FOTO] ‘BLUE STEM’ Znanstvenici Instituta Ruđer Bošković podučavali osnovnoškolce

Dulist

Zagrebačka banka uvodi veliku novost za građane

Dulist