Grad

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje do petka

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje do petka

Vrijeme će do petka biti promjenjivo s dosta kiše i oblačnih dana. Vjetar će većinom biti umjeren, malo jači sutra i u ponedjeljak, ali će se smiriti do petka. Temperature će najniže ići do 8, a najviše do 15 stupnjeva.

U nedjelju nas u ranim jutarnjim satima očekuje malo kiše, dok će do kraja dana biti sunčano s laganom naoblakom. Temperatura će se kretati od 11 do 15 stupnjeva, a puhati će i umjereni vjetar jačine od 24 do 36 km/h.

Na početku idućeg tjedna u ponedjeljak 4. ožujka, možemo očekivati kišu cijeli dan i noć. Međutim, temperatura će biti nešto niža nego u nedjelju te će se kretati od 8 do 12 stupnjeva. Puhat će vjetar od 14 do 48 km/h.

Idući dan u utorak 5. ožujka, će biti malo kiše u ujutro u 7 sati, te bi ostatak dana trebalo biti sunčano dok će se navečer opet naoblačiti. Temperatura će kretati od 9 do 14 stupnjeva. Puhati će manje vjetra nego prethodna dva dana s jačinom od 3 do 16 km/h.

U srijedu 6. ožujka možemo očekivati dosta kiše s prekidom od 19 do 22 sata. Temperatura će biti od 9 do 12 stupnjeva uz vjetar koji će do 16 sati puhati do 25 km/h, a nakon toga će se smanjiti do 7 km/h.
7. ožujka u četvrtak će biti sunčano s laganom naoblakom do 16 sati. Temperatura će se kretati od 8 do 13 stupnjeva. Uz vjetar od 9 do 22 km/h.

Za kraj radnog tjedna u petak 8. ožujka možemo očekivati sunce i kratku naoblaku od 10 do 13 sati. Temperatura će se kretati isto kao i u četvrtak uz vjetar jačine od 9 do 15 km/h.

Izvor: Freemeteo.com.hr

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist