Crna kronika

PODIGNUTA OPTUŽNICA Iliju Kristovića terete za pokušaj teškog ubojstva!

Mirjana Kristović djeca Centar za socijalnu skrb

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podignulo je optužnicu protiv Ilije Kristovića zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju, navodi se na službenim stranicama DORH-a.
Podsjetimo, riječ je o slučaju iz kolovoza 2014. godine koji je šokirao dubrovačku i hrvatsku javnost, kada je Ilija Kristović unakazio svoju ženu kojoj su život spašavali dubrovački, a potom i splitski liječnici nizom operacija.
Naime, kako je izvijestilo županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, navodeći samo inicijale, njega se tereti ”da je 13. kolovoza 2014. u obiteljskoj kući u mjestu Grbavac u Župi dubrovačkoj u cilju da liši života svoju suprugu Mirjanu Kristović za vrijeme dok je spavala na podu najmanje šest do sedam puta udario nogama obuvenim u cipele u predjelu glave i vrata”.
Kako navode iz županijskog državnog odvjetništva ”oštećena je uslijed udaraca zadobila osobito tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život sa trajnim oštećenjima, a smrt nije nastupila zbog poduzetih operativnih zahvata i intenzivnog liječenja.”
Ilija Kristović se nalazi u istražnom zatvoru, a treba napomenuti kako je prije ovog strašnog zločina on zbog zlostavljanja svoje supruge nekoliko puta osuđen na Prekršajnom i Općinskom sudu u Dubrovniku, a nesretna žena je neko vrijeme bila smještena i u sigurnoj kući na predjelu Zagreba.

 

Na slici: Mirjana Kristović nakon operacija

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist