Grad

POČINJE ŠKOLA Libertas od ponedjeljka uvodi niz promjena u vozni red autobusa

POČINJE ŠKOLA Libertas od ponedjeljka uvodi niz promjena u vozni red autobusa

Budući da u ponedjeljak, 7. rujna počinje nova školska godina zanimalo nas je na koji će način gradski prijevoznik Libertas prilagoditi vozni red potrebama školaraca.
-U cilju osiguravanja što više razine pružanja usluga prijevoza od ponedjeljka 07. rujna 2020. godine doći će do izmjena rasporeda – navode iz Libertasa.
Tako će na gradskom području u 7:15 iz Mokošice polaziti linija prema Pločama i Lapadu, a u 13:10 sati školarce će bus voziti iz Mokošice prema Pločama. Uvodi se i linija 1D koja povezuje Lozicu i Kantafig.
S Glavice Babinog kuka preko Pošte Lapad do Ploča prometuju linije za školsku djecu u 7:10 te u 13:10, a linija 1A pojačana je polaskom u 19:25 s Pila. Za liniju broj 17 uvedeni su poslijepodnevni polasci.
Nadalje iz Libertasa navode kako linije broj 3 i 8 prometuju tijekom cijelog dana. Noćna linija na relaciji Pile – Vojnović – Mokošica prometovat će petkom i subotom u 1:00 sat.
Na linijama 11, 25 i 27 uvedeni su popodnevni polasci te produženo prometovanje linija do Dubrovnika. Dodani polasci su i na liniji 16 i 23 te pojedini polasci prometuju do Dubrovnika.
Postojećem voznom redu prema Primorju i Stonu dodana je linija 21 Orebić-Dubrovnik koja prometuje ponedjeljkom i petkom.

Detalje novog voznog reda od ponedjeljka 7. rujna pogledajte u nastavku.

gradski vozni red

prigradski vozni red zapad

prigradski vozni red istok

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist